Profesija: vērotājs

skatos un vēroju, dažreiz uzrakstu

Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Aizvien skaļāk sevi piesaka Kauperu dvīņi (VIDEO)
Publicēts 29. maijā, 2014.
Wooow...... šonedēļ aktuālākais jaunums – Edgara un Emīla Kauperu grupas Carnival Youth debijas minialbums jeb EP Never Have Enough, kurā iekļautas piecas dziesmas. Albumu producējis Gatis Zaķis, izdevēji ir pati grupa.

Ņemot vērā to, ka šopavasar Carnival Youth ir tikuši pie sava radiokrusttēva Radio SWH izskatā, par viņiem būtu grūti kaut ko nezināt: šī radiostacija līdz apnikumam bieži popularizē jauniešu centienus mūzikā, nu jau panākot gandrīz pretēju efektu – par Carnival Youth vairs neko negribas pat dzirdēt. «Ir fantastiska sajūta turēt rokās mūsu pirmo albumu fiziskā formātā, kas nācis klajā, pateicoties daudziem cilvēkiem. Darbs pie šā ieraksta mums visiem bija lieliska skola, jo strādāt kopā ar tik izcilu producentu kā Gatis Zaķis mums bija nenovērtējama pieredze,» tā grupas mūziķi.

   

Pirmizrādi piedzīvojis arī diska tituldziesmas videoklips, ko veidojuši VFS Films jaunā paaudze. Klipa režisors ir Reinis Spaile, operators – Kristaps Dzenis. «Videoklips tika uzņemts, braukājot apkārt pa visu Latviju, kura laikā bija gan ne tik priecīgi notikumi, gan izdzīvoti lieliski piedzīvojumi.» Jāpiebilst, ka pēc veiksmīgās piedalīšanās mūzikas industrijas konferencē The Great Escape grupa ir saņēmusi uzaicinājumu spēlēt Lielbritānijas festivālā Guilfest, kur grupai paredzēta uzstāšanās 20. jūlijā, savukārt 2. augustā Carnival Youth spēlēs Galapagai festivālā Lietuvā, bet divas nedēļas vēlāk – prestižajā festivālā Sziget Ungārijā, uz skatuves Europe Stage. Latvijā Carnival Youth būs iespējams redzēt Liepājas Summer Sound, festivālā Positivus, Sabiles Vīna svētkos un bāra Tinte jubilejas pasākumā Valmierā 16. augustā.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: